Dibranet

Dibranet .Internet pa limit. Internet me bande te gjere per shtepine dhe biznesin tuaj.Pa kosto shtese instalimi .

Internet services provider

Non stop online

Kompania jon eshte e kompletuar me paisje bashkohore per te qendruar gjithmone online.

...

Energjik

Jemi gjithmone te shpejt per riparimin ne kohe rekord, ne raste difektesh.

Shpejtesi dhe korektesi

Te gjithanshem

Riparojme dhe konsultojme per funksionim e paisjeve elektronike qe jan te lidhura me internet.

Konsultim dhe riparime

Paketat

Fiber paket Familjare

1500Lek Ne muaj

 • Download 50 MB
 • Upload 50 MB
 • Instalim Falas
Blej

Fiber paket Familjare

2000Lek Ne muaj

 • Download 100 MB
 • Upload 50 MB
 • Instalim Falas
Blej

Fiber Biznes

2000 Lek Per muaj

 • Download 50 MB
 • Upload 20 MB
 • Instalim Falas
Blej

Fiber Biznes

3500 Lek Per muaj

 • Download 100MB
 • Upload 100 MB
 • Instalim Falas
Blej

Dibranet

Rreth Nesh

Dibranet eshte krijuar ne vitin 2022 nga perkujdesa e madhe vazhdon te kete besimin e klienteve tane gjithmone e me shume.
Tani kjo kompani ka avancuar dhe me shume me 'Fiber To The Home' Duke rritur dhe me shume cilesine e sherbimit.

Vlerat

Drejtësi, Inovacion, Orientim drejt Njerëzve, Shkathtësi, Qëndrueshmëri, Reputacion, Punë me Zemër.

Misioni

Të kombinojmë teknologjinë dhe stilin e jetesës për ta pasuruar dhe lehtësuar jetën e klientëve tanë.

Vizioni

Të kombinojmë teknologjinë dhe stilin e jetesës për ta pasuruar dhe lehtësuar jetën e klientëve tanë.

Karriera

ofrojmë një gamë të plotë shërbimesh me cilësi të lartë përsa u përket burimeve njerëzore.
Adresa :
• Peshkopi, Lagjja Gjok Doci

Email:info@dibranet.al
Nr.Tel +355 685840731